Buller och bång

Min bil är en rullande katastrof. Den kokar jämt och ständigt. Hela skuffen och baksätet är lastad med petflaskor fyllda med vatten. Drivaxeln är dålig, så den skramlar när man svänger. Ska man åka iväg med bilen på natten får man vänta ungefär 10 minuter för att strålkastarna ska funka.

Slutligen så har jag kört för våldsamt ute i skogen så avgassystemet börjar hänga lite löst.

Stryk det översta. Min bil är ett rullande mirakel!

Klöver mjölk och Scarlett Johansson

Nu är jag pigg och utvilad. Har fått i mig lite kaffe i kropppen. Ska få i mig lite mer kaffe i kroppen.
Därefter fara till Västerås. Woho! Sakna <3

Finns det en så finns det flera!

Hej blogg och hej alla min tusentals läsare. Saknat mig? Jag har saknat er!

Jag är numera en Märsta-bo. Märsta är en liten fjantig tätort i Stockholms län. Det bor ca 24 000 troll här. Jag känner 3 av dom. Märsta ligger i Sigtuna kommun. Sigtuna kommun kommer nummer två över de farligaste kommunerna i Stockholm. Märsta Centrum är nog det fulaste och tråkigaste centrum på denna planet.

Men det finns även bra saker med att bo i Märsta. Det tar endast 36 minuter att åka pendel in till Stockholm central. Det ligger nära Arlanda och E4:an. Behändigt om man ska resa. Märsta får godkänt! Jag har dock en del upptäcktsfärder att göra. Har aldrig varit i Sigtuna och i Arlandastad som båda ligger super nära. Måste hitta ett bra och nära beläget shoppingställe. Måste även ta reda på vart det bästa kaffet finns.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0